Sähkötyöt

Sähköä Helsingin koteihin, yrityksiin ja teollisuuteen

Teemme urakalla tai tuntityönä kaikki tarvitsemanne sähkötyöt. Sähkötarvikkeissa luotamme laatuun. Asennuksen yhteydessä saatte tarvikkeet ja laitteet mukavasti samasta osoitteesta.

Sähköasennukset ja saneeraukset       

Palveluihimme kuuluvat kaikenlaiset sähköasennukset laidasta laitaan, pienistä yksityistalouksien asennustarpeista aina suuryritysten isoihin tiloihin ja tuotantolaitteisiin asti. Meillä on kokemusta myös erittäin vaativista asennustöistä. Turvalisuuskeskuksen (Tukes) myöntämä S1-pätevyysluokitus oikeuttaa meidät harjoittamaan sähkötöitä niin kodin pienimpien sähköasennustöiden kuin myös suurimpien teollisuuskohteiden sähköistystarpeiden parissa. 

Teemme kaikkien kohteiden sähköistykset nopeasti ja luotettavasti.
Soita ja ota yhteyttä, olipa tarpeesi tai projektisi millainen tahansa. Halttusen Sähköstä löytyy sähköasennuksiin aina osaava ammattilainen. 

Sähkösaneeraus on yksi haastavimmista talotekniikka-alan toimista. Sähkötyöt suoritetaan useinmiten osana isompaa saneerausprojektia ja tämän vuoksi onkin tärkeää, että työn suorittaa mahdollisimman ammattitaitoinen, saneerauskohteista runsaasti kokemusta omaava sähköasennusliike.


Meillä Halttusen Sähkössä on vuosikymmenien kokemus niin isoista kuin pienistäkin saneerauskohteista. Omaamme runsaasti tietoa erilaisista kohteista ja pystymme jo ennalta varautumaan kaikenlaisiin saneerauskohteille ominaisiin yllätyksiin, säästäen asiakkaan aikaa ja kustannuksia. Tilaamalla sähkösaneerauksen meiltä voit olla varma työn nopeasta ja varmasta onnistumisesta. 

Korjaukset ja huollot

Sähkökorjaukset ja -huollot vaativat usein nopeita toimenpiteitä. Pienikin sähkövika voi aiheuttaa mittavat vahingot. Suoritamme nopeasti ja luotettavasti kaikki määräaikaiset sekä nopeaa reagointia vaativat korjaus- ja huoltotoimenpiteet sähköjärjestelmille ja -laitteille. Oikeaoppinen ja riittävän usein toteutettu sähköhuolto pidentää sähkölaitteiden ja -järjestelmien käyttöikää huomattavasti ja takaa osaltaan sähköturvallisuuden säilymisen.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Sähkösuunnittelu on pohja onnistuneelle lopputulokselle.

Kodin tai yrityksen sähkösuunnittelu lähtee käyttäjän tarpeista ja toiveista. Toteutamme sähköistys- sekä valaistusratkaisut mittatilaustyönä toiveiden mukaan. Sähköistysratkaisuilla vaikutetaan rakennuksen toimivuuteen, asumisviihtyvyyteen, energian kulutukseen ja asunnon arvoon. Sähkösuunnitelmassa huomioidaan tilaajan toiveet mm. kodin viihde-elektroniikan sijainnista asunnossa. Valaistukset suunnitellaan soveltuviksi erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tilojen toiminnallisuudessa huomioidaan mm. pistorasioiden paikat. 

Sähkötyön kartoitus ja suunnittelu on aina paikallaan. Toteuta hankkeesi meidän ammattilaisen kanssa.

Halttusen Sähkö Oy
Kaikki oikeudet pidätetään 2021
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita